Saker...

Borde rita serie, men... aughhh! Har typ spenderat hela dagen åt att kolla på awesome tecknare på tumblr i stället D: Så, här är i alla fall lite gammalt PS kladd.



En unge och en häst i en skog

Nu igen, lite slarvigare ritat den här gången också...
http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2012/118/7/c/path_by_bagini-d4xutst.png

D:

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lxwnxqJCie1qhtl9zo1_400.jpg

SAI

Testade Paint Tool SAI idag. Lite krångligt när man är van vid Photoshop, men annars ganska smidigt.






En photoshop bild slank med också... testade lite nya penslar.

ORIENTERING!

Med anledning av att orienteringssäsongen idag officiellt satte igång för min del så slänger jag upp ett par skogsrelaterade foton fotoade för något/några år sedan.


En bakgrund?

Oj, oj en ordentlig bild med bakgrund? Gjord av mig? Vad äro detta?
Japp, jag lyckades fixa till bilden min dator försökte döda hyfsat i alla fall...

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/2012/111/c/b/someone_there__by_bagini-d4x2thz.png


Koltrastpålle + mer ansikten

http://uploads.ifokus.se/uploads/8a6/8a6078666f1c650a77060c3a6ca370f8/svans.png
Snabbt porträtt ritat utan referens.

http://uploads.ifokus.se/uploads/ee8/ee8acfc19946e905cba585f43bcd32b8/girl.png
Ritat med ref. 1+2.

http://i43.tinypic.com/51bonk.jpg
Och koltrasthästen...

Ansiktsförsök



Ett försök att rita realistiskt utan fotoreferens. Klippte bort det som inte blev så bra (läs, ögonen). Det går fortsatt tungt med ritandet, ska försöka svänga ihop de två sista sidorna av kap 1 av serien i morgon i alla fall.

Varför...

...blir allt jag ritar så dåligt just nu? Inget blir bra, ingenting alls, allt jag har att visa är kladd som det här


...och en enhörning som jag inte orkade göra klart...

Jävla Photoshop

Photoshop dog och tog bilden jag jobbat med i ungefär en timme med sig. Säg inte att jag borde ha sparat för det går inte... eller ja det går men är komplicerat och risken finns att det kraschar medan jag gör det. Ja, mitt photoshop har problem, stora problem. Lyckades rädda ett värdelöst screenshot av bilden i alla fall, tror jag sparde något i png. format för ungefär en halvtimme sedan också... suck...


http://fc06.deviantart.net/fs71/f/2012/101/f/b/helvetesdatorjavel_by_bagini-d4vtj7l.png

Ehm...

Började som parodier på stilar jag inte är så förtjust i... slutade som... ja, jag vet inte D:




Aaaaaah!

Idag var en sådan där dag när inget jag försökte rita blev bra... Följande är alltså dagens bästa...




Ordningen återställd

Jahapp, då var besöksantalet nere på 4 igen och ordningen är återställd. Kanske var något fel på besöksmätaren helt enkelt, tänker i alla fall anta det eftersom ingen sagt något annat.

Har övat lite på ansikten idag förresten. Här är några. Alla är gjorda efter foton på en sida med stillbilder från filmer, kommer inte ihåg adressen...

Mysteriet tätnar

33 besökare idag? Inte för att jag är missnöjd över att få mer besökare direkt. Men, det är som sagt skumt att gå från 2 till 33 på mindre än en vecka. Vad är det som pågår här egentligen? D: Ingen som vill berätta hur de hittat hit?

Ritade förövrigt en häst idag igen. Halsen blev skum så kolla inte för noga på den. Och om någon tycker den ser bekant ut så är den lite inspirerad av en anime karaktär, men vem säger jag inte ;P

http://fc05.deviantart.net/fs70/f/2012/096/1/a/hm____by_bagini-d4v70ru.png

Vart kommer ni alla ifrån?

Haha, jag har varit milt förvirrad i flera dagar nu. Min besöksräknare som vanligtvis visar 2-3 besökare om dagen (och en av dem är jag själv) har nu under en längre tid visat minst 10 per dag, och idag 14? Har jag länkat till bloggen på något ställe jag inte kommer ihåg... eller är det något sökord som tar folk hit? Någon som kan mildra min förvirring genom att förklara hur ni hittat hit?

Och för att det är tråkigt med bildlösa inlägg kommer här är en bild på mig när jag dricker kaffe på ett fullt normalt sätt.


Lite koncept

Har börjat fundera på klädbyte (och ev. "stilbyte" till kapitel 2). Experimenterade lite med långöra igår... Får se hur det blir.



Bättre sent än aldrig

Jag hade tänkt att uppdatera webserien min med 4 sidor den här veckan som kompensation för att jag inte hade tid att göra några sidor förra veckan. Men, det gick som det gick. Råkade börja kolla på Cowboy Bebop i stället, så jag har följaktligen tittat på tecknat i tre dagar i stället för att rita serie. Ja, ja, jag lyckades i alla fall knåpa ihop en sida idag. Så, om någon av mina bloggläsare (om jag har några sådana) läser min serie så är det bara att klick på bilden här nedan och spana in den nya sidan!


RSS 2.0