Uppdaterat

Gjorde en ny seriesida idag. Klicka på bilden för att se den.

 
 

Gammalt

Lite gamla bilder som jag, vad jag vet, inte visat här förr.


Kapitel 2

Så, um, jag kunde inte hålla mig utan gjorde klart några av de första sidorna till del 2 av webserien och slängde upp dem på nätet. Klicka på bilden för att läsa dem!
Det går framåt

Sida två av del 2 klar. Här är min favoritruta från den. Hela sidan kommer, som sagt, i oktober om allt går som det ska.

.


Något att tänka på


http://eschergirls.tumblr.com/post/21428761919/how-to-do-it-properly

Följ länken ovan för lite intressant och nyttig serierelaterad/illustrationsrelaterad läsning. I korthet handlar det om vikten av att veta vad tex. en karaktär gör på en omslagsillustration och varför. Att inte ha som huvudmotiv placera någon i en "cool" pose utan att berätta något med bilden.Sida 1

Färgtest, sida 1 av andra delen av Couriers. Satsar på att börja uppdatera den igen någon gång i oktober.

Mer seriekladd

Stiltest...
Serierelaterat

Lite karaktärer relaterade till min, för närvarande, ganska döda webserie.

Ljus

Försöker mig på det här med gråskala först, färglägga senn. Vet inte vad jag ska tycka, förutom att jag behöver mer övning både på det här och anatomi.

Gör om, gör rätt...

...eller i alla fall lite bättre...kanske.

GammalNyFika?

En liten bit av en bild jag jobbar med till en tävling på DA, det är en ny version av en gammal bild...


Monster

Och inte vilka som helst!


Kände att jag verkligen behövde rita något annat än hästar och människohuvuden. Kom att tänka på planchen med alla pokémon som jag kalkerade för att göra en gruppbild av när jag var liten, så jag googlade fram den och ritade de tre första. Denna gången är de uppenbarligen inte kalkerade, försökte sätta en liten egen prägel på dem, men det kanske bara ser knasigt ut för er som är riktiga pokémonfantaster...

RSS 2.0