Snöponny + annat
Ian West - Prolog

Så, um, text? Skrev om prologen till en gammal vampyrhistoria jag började skriva på i böjran av 2009, den är för närvarande över 15 000 ord lång. Jag läste Twilight och tänkte ungefär så här: "Att skriva vampyrhistorier och tjäna massor av pengar verkar ju vara rena barnleken!". Sedan hände det här...

IAN WEST
eller Ännu en vampyrhistoria världen hade klarat sig bra utan.

Prolog
   Ian West är långt ifrån en uppseendeväckande person och absolut ingen man lägger märke till. Om du så skulle råka gå rakt in i honom på gatan är det inte särskilt troligt att han kommer att fastna i ditt minne. Är du en hygglig person säger du självklart ett obligatoriskt förlåt, kanske möter du till och med hans blick, men i samma sekund era vägar skiljs åt har du tankarna på annat håll och bilden av den unge herr West har skuffats undan någonstans långt bak i ditt undermedvetna.
   Han är helt enkelt ointressant på alla områden som kan anses nödvändiga att uppmärksamma. Där finns ingenting som kunna tas som potentiellt hotfullt i hans uppsyn och att beskriva honom som attraktiv är en lika stor överdrift som att beskriva honom som ful.
   Skulle du dock, mot all förmodan, komma ihåg honom tillräckligt bra för att kunna ge en redogörelse av hans utseende så skulle den antagligen låta ungefär så här:
   ”Kring tjugo år, medellängd, normalviktig, svart hår, grå ögon. Blek, men inte tillräckligt för att se sjuklig eller särskilt ohälsosam ut. Dålig hållning. Inte tillräckligt dålig för att få sjukgymnaster att klaga, men inte heller tillräckligt bra för att se stolt eller självsäker ut. Ledig klädsel, men inte smaklös.”
   Mer än så finns inte att säga, att hitta något mer utmärkande personligt drag hos honom eller göra vackra liknelser är helt enkelt omöjligt. Att ens beskriva hans ögon som askgrå skulle vara att ljuga. De är grå, och bara grå, precis som hans hår är svart, bara svart. Ian West är helt enkelt onormalt normal.
   Att rota i hans historia ger inte heller särskilt mycket, West är en alldeles för diskret person för att lämna spår. Men om man nu, teoretiskt sett, skulle kunna spåra hans förehavanden genom åren, så skulle man snart finna att han är en mycket intressantare person än hans utsida antyder.
   Att han föddes i London den 23:e Augusti 1813 och dödförklarades den 10:e januari 1836 är antagningen den första ledtråden till att allt inte står helt och hållet rätt till med den annars så normale Ian West. Att han alltid verkar dyka upp i diverse krigs-, svält- eller katastrofområden är en annan liten egenhet man skulle kunna lägga märke till.

Hästblandning + en fiskmåsSwift, tilltänkt huvudrollsinnehavare i en ev. serie med arbetsnamnet Steeds.


Rose, också ev. seriekaraktär.


Lite vingövningar.


Den slutgiltiga versionen av en av pållarna från förra inlägget.

Fler ansikten

Och två halvfärdiga pållar.

Ansikten

Japp...

VARFÖR!?

Varför är det så svårt att rita?


Gin

Gjorde en större version av en av skisserna från igår.
I övermorgon händer det! Gintama kommer tillbaks!


 

:DMin favorit anime kommer tillbaks den här veckan, min favorit anime kommer tillbaks den här veckan, min favorit anime kommer tillbaks den här veckan, min favorit anime kommer tillbaks den här veckan! :D

Fan Art!

RSS 2.0